Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, April 24, 2009

kenapa????kenapa???kenapa???

aku tension, aku penat, aku marah, aku geram....kenapa perasaan2 yg xbagus semua ni ada dlm diri aku ni...aku nk bercuti relaxkan pikiran aku.....kenapa aku yg perlu tanggung sume ni, hanya kerana silap buat keputusan??? sampai bila ia akan menghantui aku..sampai bila2 pun ia akn tetap menghantui aku selagi DIA tidak ubah perangai...sampai bila2 pun DIA akan buat aku tetap membenci dirinya walaupun aku ttp belajar untuk terima DIA kembali..kenyataannya mmg susah tapi itulah kenyataannya...aku mmg terlampau geram tp menyesal skrg mmg tak ada gunanya..apa yg jd ttp sudah terjadi, yang penting sekarang hanya perlu menerima but how???????????aku benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................aku tak boleh terima,mmg tak boleh..mama papa i miss both of u so much.mama what ever u said b4 all true and all happen to me now, y b4 this i wouldn't hear ur advise to me...y...y...y...now what u said also true no meaning to regret coz everything already happen just try to accept it.pengajaran tuk aku, what ever happen after this, dun't think bout other feeling 1st, just think about ur feeling 1st,mmg nmpak mcm pentingkan diri tp itu lebih baik krn nnt kita akn merana....aku benci DIA mmg aku BENCI, apa yg ada hanyalah kesian...

Monday, April 20, 2009

Aleya..kuatkan semangat yer..aunty ayu sentiasa sokong aleya...


Aleya, Wan and Mas..byk2kan bersbr..ini sume dugaan untuk kita menjadi org yg lebih tabah dan selalu ingat padaNya yg mencipta...alhamdulillah aleya pun dh semakin sembuh dan badan pun dh makin naik dh...chayok chayok aleya...aunty jamin aleya mesti kuatnye kan kan kan...sayang aleya..muah muah muah..nnt kawan ngn aidil tau...eh lupa lk nk kenalkan..ini aleya ank kawan aku masa kt TRIM gk, mas n wan 2 2 pon kawan aku..hehehehe..aleya ni hari tu sakit sb bdn die xleh serap lemak....aleya ni lg 5 hari cukup 8bln....

Hayzrik oh Hayzrik

Ini hayzrik namanya...ank member aku masa keje kt TRIM dulu...Norli namanya...hehheh rindu kt kwn2 trim actually..nnt jap lg aku post kan baby member aku kt TRIM gk....comelkan die posing..pandai die posing..dh 2thn dh die awl thn ari tu..

Sunday, April 19, 2009

gambar lg











video
video

kita layan video lk yer

video

kita layan lg





























lenaku diulit mimpi

kita layan gambar2 aidil je la tuk blog kali ek...ada story tp aidil tgh kacau ni..



peh penuh gaya lah adik,caya lah dik..






aidil gunting rambut, bagus bangat dak ni..dak lain gunting rambut mahu ngamuk..dia diam je..

















ini time on d way nk blk dh dr cameron tu..dh abis course dh..singgah minum teh jap.
















ini pulak time temankan aku g cameron highland, aku ada course dgn DOE(jab alam sekitar negeri perak) DOE perak tu kalo buat course every mesti kt cameron highland sbnye boss die ske kt sana heheheheh































ini ms 1st time aidil main pasir ms raya hari blk kmpg kt umah atuk aku...bkn main ske lg die smpai nk mkn pasir tu..die ingtkan mknan agknye..







Seperti yang dijanjikan


Cian kan ank ibu..but he's very strong boy....gud boy baby..luv u so much muah muah muah....

Ni gambar aidil ms masuk wad kecemasan...ini gambar ms yg kali ke 2 ke ke 3 aku lupa dh coz yg sblm2 tu aku xamik gambar...layannn ada 2 keping je.